неділю, 5 листопада 2017 р.

РУБРИКА «У СВІТІ * В УКРАЇНІ * У НАС»

27 жовтня 2017 року завершився Тиждень кулінарії «Українська кухня» в Куликівському професійному ліцеї. 
26 жовтня 2017 року, четвер, у тематичний день «Галушки – улюблена страва наших предків» всі мали нагоду посмакувати саме галушки, які приготували учні групи К-163 і презентували їх під час обіду у їдальні. А вже у п’ятницю, 27 жовтня, учні групи К-152 приготували 9 видів киселю: морковний на молоці, з вишневим соком, сливовий, шоколадний, молочний, з вином, горіховий, гарбузовий, з смородиною. Саме така різноманітність смаків стала підтвердженням, що кисіль – це, дійсно, панська страва. Тож не важко здогадатися, яку назву мав тематичний день.
Але назви – то всього лише назви, а ми з нетерпінням чекаємо наступних тижнів кулінарних шедеврів, адже цей був надзвичайно смачним!







Немає коментарів:

Дописати коментар